Irma de Lange

Irma de Lange

Portfolio

Urbex, landschap, macro, architectuur en abstract

Altijd wel geïnteresseerd geweest in fotografie maar mezelf te weinig  tijd gegund in de periode van kinderen en werk. Sinds ik in 2004 Peter ontmoette hebben we beiden een camera en trekken we er veel op uit.

Ik zie fotografie een beetje als strandjutten, wat ik ook graag doe. Altijd kijken, zoeken naar mooie beelden. Ben nog steeds lerende. Ik loop graag over terreinen met oude industrie, maar landschappen, macro, architectuur en abstract hebben ook zeker mijn interesse.

We zijn sinds het najaar van 2023 opnieuw lid geworden van Iris. We hebben een aantal jaren niet in Harderwijk gewoond en waren lid van een club in Tuk.

Ben ondertussen met pensioen en heb de tijd me meer te verdiepen in de fotografie. Ben ook voorzichtig begonnen met schilderen/ tekenen. Dit is voor mij een mooie aanvulling op de fotografie.

Om op de hoogte te blijven van allerlei nieuws op dit gebied volgen we regelmatig webinars en lezingen. Lid zijn van een fotoclub daagt uit, om buiten je eigen comfort zone te stappen en te leren van elkaar. Met elkaar op stap zijn is ook zeker een fijne en gezellige bijkomstigheid.

Natuur

Urbex

error: Content is beveiligd !!