Club-exposities

AFV De Iris exposeert regelmatig op diverse locaties, bijv. een doorlopende expositie in ziekenhuis St- Jansdal, Catharina-kapel, etc.

Ieder 2 jaar organiseert onze fotoclub een expositie, die de laatste jaren heeft plaatsgevonden in de Catharina-kapel in Harderwijk.

Daarnaast organiseert de fotoclub  eens per 5 jaar haar lustrum-expositie.

Expositie 65-jarig Lustrum

Fotoclub AFV De Iris in Harderwijk bestaat dit jaar 65 jaar en wij vieren dat o.a. met de expositie “Fotografie… Springlevend!” in het Stadsmuseum in Harderwijk. 

Hiernaast de door de burgemeester van Harderwijk (dhr. van Schaik) uitgekozen foto’s.

Expositie 2020

De 2-jaarlijkse expositie in 2020 van fotoclub De Iris is weer gehouden in het Kunstcentrum Catharinakapel in Harderwijk. Vanwege de corona-beperkingen was de opening beperkt en ook moest de expositie vanwege strengere beperkingen eerder worden gesloten

Hieronder is een audio-visual van de expositie (gemaakt door: Karel Maaswinkel)

Lustrum-expositie 2017

Amateur Fotografen Vereniging De Iris bestaat dit jaar 60 jaar en heeft dat uitbundig gevierd met 4 mooie exposities.

Zo was er in de zomer in de natuurtuin Stadsweiden een educatieve fotoroute opgezet met prachtige macrofoto’s. In het Plantagepark waren op houten panelen, kubussen en spandoeken foto’s ‘met een andere kijk op Harderwijk’ te bezichtigen. Een puzzelroute door de Harderwijkse binnenstad toonde foto’s van ‘Iris en haar vriendinnen’ en in ziekenhuis St. Jansdal was een expositie ‘Met het oog op ouderen’ te zien.

De expositie werd geopend in de Catharinakapel door de onthulling van het Expositiebord door de Harderwijkse wethouder van Noort en Hans de Ru.

Hieronder enkele foto’s uit de Harderwijker Courant.

Digitaal Fotoarchief Steven Hannema

Catharina-kapel

Natuurtuin

Plantagepark

Met het oog op ouderen

expositie-affiche_500x700x240

Expositie in de Catharina-kapel 2015

expositie-affiche_500x700x240

Expositie in de Catharina-kapel 2013

error: Content is protected !!