Presentatie WG Drone / Thema Groenten en Fruit

Presentatie WG Drone / Thema Groenten en Fruit

Een druk bezochte avond met veel onderwerpen:

Namens de Commissie Expo Stadsmuseum Harderwijk onthulde Hein ons het thema hiervan. Na de recente stemronde werd uiteindelijk gekozen voor: “Schoonheid van verval“. Ieder lid max maximaal 3 foto’s met dit thema inzenden tot uiterlijk 15 maart 2024.

In de afgelopen maanden is de Werkgroep Drone druk bezig geweest om drone-foto’s te maken van diverse plaatsen in Harderwijk. Hierbij geïnspireerd door een boek met luchtfoto’s van deze stad, die dateren van 1924 tot 1964. De werkgroep heeft geprobeerd dezelfde foto’s opnieuw te maken, maar dan anno 2023. Deze avond was de presentatie en het werd een presentatie vol nostalgie met gesprekken over vroeger en de veranderingen in de afgelopen tientallen jaren. Weer eens wat anders dan een technische benadering van foto’s.

Vervolgens een kort intermezzo van een van onze leden, die een reportage liet zien van burelende herten in deze herfst op de Hoge Veluwe.

Na de pauze werden de resultaten getoond van een eerdere opdracht om een collage te maken van fruit of groente in verschillende vormen. Leuk om te zien hoe onze leden dit zeer verschillend hebben opgepakt. Kortom weer een avond vol met inspiratiemomenten.

Datum

okt 23 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Locatie

MFC De Roef

Organisator

Activiteiten-commissie

Leave a comment

error: Content is beveiligd !!