Laatste clubavond (seizoen 20/21)

Laatste clubavond (seizoen 20/21)

Eindelijk weer bij elkaar. Na al die maanden waarin we elkaar slechts online ontmoetten, weliswaar met boeiende programma’s verzorgd door de Activiteiten Commissie, konden we de ‘Coronaperiode’ en het seizoen afsluiten met een echte ‘Clubavond Life’.

Niet in onze vertrouwde ‘Roef’ maar in de ‘Rietmeen’ aan de Ouverturebaan in Harderwijk. Een tijdelijk onderkomen, zolang de Roef een uitgebreide verbouwing ondergaat, wat vele maanden zal duren.

Na het welkom door de voorzitter werd een indrukwekkend in memoriam getoond met werken van Rien van Leeuwen, onze kortgeleden overleden clubgenoot. 

Omdat we ons nog aan de 1,5 meter regel moesten houden (en de mondkapjesregel natuurlijk) werd de koffie en de thee dit keer geserveerd, waarna het nieuwe logo werd onthuld. Marjoleine bood een beker met het nieuwe logo aan de club aan door deze te overhandigen aan de voorzitter.

Na de zomervakantie ontvangt iedereen een aardige attentie en zijn ook visitekaartjes met het nieuwe logo beschikbaar.

De ‘Foto van het Jaar 2020’ is gemaakt door Harrie Mulder en hij kreeg van Aad van den Bos (‘Foto van het Jaar 2019’) de wisseltrofee uitgereikt. De foto van Harry is geplaatst op onze club-website.

De foto-opdracht voor de komende periode is het maken van foto’s waarmee spreekwoorden in beeld worden gebracht. En natuurlijk de vakantiefoto’s.

De introductiecursus wordt deze periode in de steigers gezet. De zaterdagochtenden 11 september, 2 oktober en 16 oktober zijn ervoor gepland. Opgeven daarvoor kan door een mailtje te sturen naar Hein Hendriksen.

Dankzij het prachtige zomerweer kon de avond buiten op het terras worden afgesloten met hapjes en drankjes.

Datum

jun 14 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Locatie

De Rietmeen
Categorie

Organisator

Activiteiten-commissie

Leave a comment

error: Content is beveiligd !!