Gastspreker Geurt Besselink (natuurfotograaf)

Gastspreker Geurt Besselink (natuurfotograaf)

Dit was een clubavond waarop wij de leden weer eens fysiek bij elkaar konden komen in De Rietmeen. Op het programma stond een presentatie van de natuurfotograaf Geurt Besselink. Op zijn 15e was Geurt Besselink al geboeid door natuur en met name het bos en weidevogels. Het Kroondomein lag om de hoek en de weidevogels observeerde hij bij een boer in de buurt. De passie is alleen maar gegroeid en de interesse alleen maar breder en nu fotografeert hij landschappen vanuit de lucht en padden onder water.

Circa 20 leden genoten op deze avond van een aaneenschakeling van schitterende natuurfoto’s en vele bewegende beelden, waarbij sommige ook werden ondersteund met muziek. Geurt nam ons mee op een avondvullende presentatie met als thema “de seizoenen”. We starten met de winter en via de andere seizoenen uiteindelijk eindigt met de typerende kleuren van de herfst. We werden verrast met vele prachtige beelden van diverse dieren in het wild: das, boommarter, wilde zwijnen, edelherten, vossen en zelfs opnames van wolven werden getoond op het grote scherm. 

Veel van zijn foto’s waren gemaakt op de Veluwe, rondom Kootwijkerbroek en zelfs in zijn eigen achtertuin. 

Vanwege de geldende Corona-regels moest De Rietmeen om 22.00 uur sluiten, maar de leden hadden genoten van een mooie clubavond met fantastische natuurfoto’s. 

Neem voor nog wat mooie foto’s een kijkje op zijn website.

Datum

jan 31 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Locatie

On-line (Google Meet)
Categorie

Organisator

Activiteiten-commissie

Leave a comment

error: Content is beveiligd !!