Gastspreker bruidsfotografie (Serge Smulders)

Gastspreker bruidsfotografie (Serge Smulders)

Op deze laatste clubavond in 2022 waren ruim 20 leden aanwezig voor onze gastspreker: Serge Smulders. Hij is een trouwfotograaf die waanzinnige en bijzondere trouwfoto’s maakt.

Serge is destijds begonnen met een camera vanuit een hobby en, na veel ervaring te hebben opgedaan, daarna in de fotoreportages gerold en uiteindelijk een ‘betere’ fotograaf, zoals hij het zelf formuleert. Samen met zijn vrouw maakt hij reportages tijdens de trouwpartij, waarbij zijn vrouw de ‘standaard’ foto’s maakt en Serge de creatieve kant verzorgd.

Hij beschikt over Sony A7 III camera’s en daarbij diverse lenzen met een vaste brandpuntsafstand. Hij maakt gebruik van verschillende technieken, zoals externe flitsers, allerlei licht-technieken en ook trouwfoto’s met een drone.

Tijdens de fotoshoots varieert Serge tussen journalistiek en editorial fotograferen ofwel niet versus wel geregisseerde situaties. Hierbij maakt hij veelvuldig gebruik van creatieve tools: spiegels, buisje voor de lens, smartphone voor spiegeling, etc.

Gedurende zijn presentatie liet Serge ons heel veel schitterende en creatieve zien. Het was zeker een inspirerende avond voor de aanwezige leden.

 

Datum

dec 19 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Locatie

MFC De Roef

Organisator

Activiteiten-commissie

Leave a comment

error: Content is beveiligd !!