Blog Small

Journal

Creative Collection

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Expo-wissel St Jansdal

Recent heeft er weer een ‘expowissel’ in het St. Jansdal plaatsgevonden. Als jullie een momentje kunnen vrijmaken om een een kijkje te gaan nemen is dat van harte aan te bevelen, het resultaat is prachtig! Bijzonder uiteenlopend werk dat de passie en creativiteit van de makers op een hele prettige manier aan het oog van het publiek onthult.

Lees meer

Uitslag Bondsfotowedstrijd 2022

De uitslag van de Bondsfotowedstrijd staat inmiddels 2 weken online en zodoende weten we dat wij met een puntentotaal van 199 op een gedeelde 97ste positie zijn geëindigd. De foto van Gert Mondria mocht 24 punten in ontvangst nemen en dat was goed voor brons, prachtige prestatie Gert! Marcel Gort, Loes Deirkauf en Willie zijn 3 juli jl. afgereisd naar de prachtige stad Deventer om de jurering bij te wonen en hebben het als bijzonder leerzaam en inspirerend ervaren. Daarnaast […]

Lees meer

LUSTRUM EXPOSITIE – AFV DE IRIS 65 JAAR

LUSTRUM EXPOSITIE – AFV DE IRIS 65 JAAR ‘FOTOGRAFIE … SPRINGLEVEND’ Onze fotoclub gaat haar 65e jubileumjaar vieren en dat doen we onder andere met een expositie in het Stadsmuseum Harderwijk. Deze wordt gehouden van 24 augustus tot en met 11 september 2022. Deze expositie toont het werk van alle leden.

Lees meer

Start nieuwe seizoen in MFC De Roef

Multifunctioneel Centrum De Roef in Stadsweiden Harderwijk is bijna klaar. De nieuwbouwwerkzaamheden van De Roef in Stadsweiden zijn bijna afgerond. Op maandag 22 augustus vindt de start plaatst van het nieuwe seizoen voor de verenigingen in het nieuwe gebouw. Op zaterdag 1 oktober is de officiële opening van De Roef met een feestweek van 2 tot en met 9 oktober. Ga voor meer informatie naar De Roef nieuwbouw.

Lees meer
error: Content is protected !!