Blog Small

Journal

Creative Collection

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Start nieuwe seizoen 24/25

De komende weken is onze fotoclub “met vakantie”, maar voor de eerste clubavond van het seizoen (9 sept) staat wel een opdracht klaar. Kijk hiervoor op onze agenda wat deze opdracht inhoudt, maar de AC komt ook nog met aanvullende infromatie.

Lees meer

Afsluiting seizoen 2023/2024

Op 1 juni vond in de Molen De Hoop de afsluiting plaats van het afgelopen (foto)seizoen. Deze avond begon met het indelen in kleine groepjes, waarna iedere groep een (foto-)opdracht kreeg rondom de molen. Na deze opdracht stond er een schitterend buffet klaar voor iedereen en aansluitend werd de fotoketting van het afgelopen jaar gepresenteerd. Al met al een geslaagde afsluiting van het afgelopen (foto-)seizoen!

Lees meer

Opening Expositie in Stadsmuseum Harderwijk

Op donderdag 16 mei 2024 vindt de officiële opening plaats van de expositie ‘De Schoonheid van Verval’ door AFV De IRIS in Stadsmuseum Harderwijk.

Lees meer

Uitslag Foto van het Jaar verkiezing

Op de laatste clubavond is de uitslag bekendgemaakt van de verkiezing van de Foto van het Jaar van het afgelopen seizoen 2023/2024. De keuze van de leden is dit jaar gevallen op de foto van Theo (Typische trap …). Op de 2e plaats kwam de foto van Willie en de 3e plaats was voor Lucy en Fedde. De volledige uitslag en de overige deelnemende foto’s zijn te bekijken via onze website (Fotogalerie/Clubactiviteiten).

Lees meer
error: Content is beveiligd !!