Blog Small

Journal

Creative Collection

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Fedde’s fotowand in gemeentehuis

Inmiddels heeft het fotomomentje met Fedde voor zijn ‘fotowand’ in het gemeentehuis plaatsgevonden. Er was een uitsnede van één van zijn panorama’s als geschikt thema bevonden. Het eindresultaat is mooi tijdloos en heeft een fijn kleurenpalet, zie bijgevoegde foto waarop Fedde poseert voor zijn foto, waarvan hij het natuurlijk toch jammer vindt dat niet het hele beeld toegepast is.

Lees meer

Clubavonden nieuwe seizoen 23/24

De eerste clubavond na de zomervakantie is op 11 september. In de agenda staan de nieuwe data van de clubavonden van het komende seizoen 2023/2024.

Lees meer

BBQ – afsluiten seizoen 22/23

Het (foto)seizoen wordt dit jaar afgesloten met een feestelijke BBQ op zaterdag 8 juli.  De BBQ begint vanaf 16:00 uur en zal plaatsvinden op De Rietmeen.

Lees meer

Uitslag Foto van het Jaar 2022/2023

Op de laatste clubavond van dit seizoen is de Foto van het Jaar 2022/2023 bekend gemaakt. De drie winnende foto’s van deze verkiezing waren: Eerste plaats: Fedde v Bemmel   Tweede plaats: Egbert Beuvink Derde plaats: Loes Deirkauf

Lees meer

Bezoek Franse fotoclub aan Harderwijk

In het weekend van 19 & 20 mei was er een bijzonder leuk treffen met POM PHOTO, een Franse fotoclub uit Saint Quentin. Vanuit onze club hebben Ton Tuinman, Marc Steijaert, Marcel Gort, Matty Moggre en Willie Janmaat deze enthousiaste groep fotografen ontvangen en hen gedurende ruim anderhalve dag een impressie van Harderwijk en een aantal omliggende gebieden getoond. Willie mocht uit handen van de voorzitter Jean-Luc een prachtig boek in ontvangst nemen. Het draagt de titel Florilège en toont […]

Lees meer
error: Content is protected !!