Blog Sidebar

Journal

Creative Collection

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Oorkonde FB voor Arnold van de Kamp

Tijdens onze BBQ werd Arnold van de Kamp onverwacht in het zonnetje gezet door de Fotobond. Namens deze bond overhandigde Tom Meerman (Dagelijks bestuur FB) een oorkonde uit aan Arnold, omdat hij dit jaar 50 jaar lid is van deze bond. Het is toch gelukt: Arnold was even sprakeloos! Proficiat namens alle leden van AFV De Iris.

Lees meer

Burgemeester Harderwijk opent Lustrum Expo

LUSTRUM EXPOSITIE – AFV DE IRIS 65 JAAR ‘FOTOGRAFIE … SPRINGLEVEND’ Op woensdag 24 augustus heeft burgemeester van Schaik onze Lustrum Expositie in het Stadsmuseum officieel geopend. In een van de zalen van het Stadsmuseum tonen alle leden hun mooiste foto en deze expo is gratis toegankelijk.

Lees meer

Uitslag Bondsfotowedstrijd 2022

De uitslag van de Bondsfotowedstrijd staat inmiddels 2 weken online en zodoende weten we dat wij met een puntentotaal van 199 op een gedeelde 97ste positie zijn geëindigd. De foto van Gert Mondria mocht 24 punten in ontvangst nemen en dat was goed voor brons, prachtige prestatie Gert! Marcel Gort, Loes Deirkauf en Willie zijn 3 juli jl. afgereisd naar de prachtige stad Deventer om de jurering bij te wonen en hebben het als bijzonder leerzaam en inspirerend ervaren. Daarnaast […]

Lees meer
error: Content is protected !!