Blog Sidebar

Journal

Creative Collection

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Expositie 2024 succesvol afgesloten

Op zondag 23 juni was de laatste dag van onze 2-jaarlijkse expositie in het stadsmuseum van Harderwijk. Op sommige dagen waren er vrij weinig bezoekers, maar er zijn ook dagen geweest met meer dan 30(!) bezoekers. Veel bezoekers hebben de moeite genomen om een (veelal) enthousiaste reactie achter te laten in ons receptieboek, zelfs van een buitenlandse bezoeker! Via deze volgende link zijn alle geëxposeerde foto’s nogmaals rustig te bekijken.

Lees meer

Start nieuwe seizoen 24/25

De komende weken is onze fotoclub “met vakantie”, maar voor de eerste clubavond van het seizoen (9 sept) staat wel een opdracht klaar. Kijk hiervoor op onze agenda wat deze opdracht inhoudt, maar de AC komt ook nog met aanvullende infromatie.

Lees meer

Afsluiting seizoen 2023/2024

Op 1 juni vond in de Molen De Hoop de afsluiting plaats van het afgelopen (foto)seizoen. Deze avond begon met het indelen in kleine groepjes, waarna iedere groep een (foto-)opdracht kreeg rondom de molen. Na deze opdracht stond er een schitterend buffet klaar voor iedereen en aansluitend werd de fotoketting van het afgelopen jaar gepresenteerd. Al met al een geslaagde afsluiting van het afgelopen (foto-)seizoen!

Lees meer
error: Content is beveiligd !!