Overlijden Hans Schraders

Overlijden Hans Schraders

Op dinsdag 7 juli 2020 bereikte ons het droeve bericht dat onze collega fotograaf en clublid Hans Schraders is overleden.

We leerden Hans kennen als een gemoedelijke man met passie voor zowel fotografie als muziek. Hij had veel ervaring als fotograaf, want hij heeft o.a. bruiloften gefotografeerd en gefilmd en daarbij veel ervaring opgedaan met compositie, kleur en allerlei fotografisch technieken. Als je met Hans over die tijd sprak, merkte je met name dat hij veel mensenkennis heeft opgedaan.

Binnen de club was Hans zeer actief. Officieel was hij actief binnen de expositie commissie voor de Catharina kapel en natuurlijk de activiteiten commissie. Daarnaast was Hans altijd bereid je te helpen. Menig clublid is een paar uurtjes bij Hans op bezoek geweest voor wat hulp, technische ondersteuning of gewoon voor de gezelligheid.

In de corona-tijd ging het contact met de leden online en kreeg iedereen van Hans de Nieuwsbrief toegestuurd. Hij genoot ervan om dit te maken en te versturen. 

Kortgeleden zei hij op de typische Hans manier: “het gaat niet zo goed met me jongens, dus jullie moeten voorlopig maar even niet op mij rekenen”. Hij wenste iedereen succes met de laatste clubavond.

Ondanks al z’n fotografische kennis en ervaring zullen we Hans vooral blijven herinneren als een mensen-mens. Iemand die je er graag bij hebt voor als het serieus is, maar zeker ook voor de gezelligheid. Het is bekend dat Hans altijd met plezier naar de clubavonden kwam en heeft genoten van zijn rol binnen onze club.

Zijn mening, ondersteuning en enthousiasme zullen zeker gemist worden.

Prev Eerste clubavond op 8 juni
Next Nieuwe website on-line!

Leave a comment

error: Content is protected !!