Amateur Fotografen Vereniging De IRIS | Ledenwerf-actie
19775
page-template-default,page,page-id-19775,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ledenwerf-actie

Even voorstellen: wij zijn een enthousiaste groep mensen, die van fotograferen houden. En dit willen we heel graag met iedereen delen, dus lees verder en kom kijken op onze inloop-avond als je geïnteresseerd.

Op maandagavond 18 juni (vanaf 19.30 uur) organiseert De Iris een ledenwerf-actie en kan iedereen die geïnteresseerd is in fotografie langskomen in Wijkcentrum De Roef voor uitleg en demonstraties.

Wat kun je op deze avond verwachten? In onderstaand overzicht staan de vele activiteiten waar de verschillende fotografen van onze fotoclub zich mee bezig houden.

Onze meer ervaren leden geven regelmatig workshops aan minder ervaren leden. Op het programma staan bijv. foto’s (na)bewerken, gebruik van flitsers en basis camera-technieken. Wordt lid en profiteer mee!

Heb je interesse en denk je erover om lid te worden? Dan hebben wij een leuke aanbieding. Geef je nu op als lid voor 2019 en je bent tot eind 2018 GRATIS lid!

Promo Fotoclub De Iris