Amateur Fotografen Vereniging De IRIS | Expositie
19161
page-template-default,page,page-id-19161,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Expositie

Expositie St Jansdal door leden De iris

Op deze expositie ziet u foto’s van de werkgroep Portret en de leden Els Hoksberg en Rien van Leeuwen tonen een serie foto’s met als thema “Fotograaf ontmoet Imker”. Daarnaast ziet u foto’s van een fotoshoot in Aviodrome, Lelystad en het resultaat van deelname aan Bondsfotowedstrijd 2018.

Tot begin oktober 2018 hangen 70 foto’s op de eerste verdieping in de gangen naar de poliklinieken en in de gang naar 1.63 – 1.69 van ziekenhuis St Jansdal. U kunt daar terecht op doordeweekse dagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De portretgroep van ‘De Iris’ exposeert een serie foto’s die gemaakt zijn ‘op locatie’, en wel op het historische station Beekbergen. Zes fotografen en zeven modellen hebben er aan een mooie serie gewerkt, opgenomen tussen en in de historische treinen en wagons die daar worden bewaard. Bijzonder is dat alle modellen gekleed waren in de mode en met de accessoires van de jaren ’50 van de vorige eeuw. 

“Fotograaf ontmoet Imker”. Els Hoksberg en Rien van Leeuwen exposeren een fotoserie over de honingbij. Een passend onderwerp waarbij het wel en vooral het wee van de insecten en met name de (wilde) bijen flink in de belangstelling staat. Te zien zijn macro-opnamen van het gebeuren in de kast en foto’s waarop is te zien dat de imkers aan het werk zijn met de bijen.

Aviodrome, Lelystad. 10 leden van de fotoclub zijn er geweest voor een fotoshoot. De fotografen laten elk met 2 of 3 foto’s zien waar hun passie ligt binnen de geschiedenis van de luchtvaart.

Bondsfotowedstrijd 2018. Een landelijke wedstrijd waaraan 169 clubs meededen. Elke club leverde 10 foto’s in. De 10 foto’s van de leden van “de Iris” scoorden een gedeelde 18e plaats. Met een goed gevoel exposeren we nu de foto’s in het St Jansdal. 

Belangstelling voor de fotoclub? Kijk op de site: www.afvdeirisharderwijk.nl