Amateur Fotografen Vereniging De IRIS | Expositie
19161
page-template-default,page,page-id-19161,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Expositie

Expositie St Jansdal door leden De iris

Op deze expositie ziet u foto’s van de werkgroep Macro. Daarnaast is er werk van Karel Maaswinkel, Harry Mulder en het resultaat van deelname aan de Bondsfotowedstrijd 2019.

Ook exposeren 22 leden van “De Iris” met ieder één foto.

Tot begin januari 2020 ziet u 60 foto’s op de eerste verdieping, in de gangen naar de poliklinieken en in de gang naar 1.63 – 1.69, van ziekenhuis St Jansdal. U kunt daar terecht op doordeweekse dagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De werkgroep Macrofotografie heeft een aantal bijzondere macro- en close-up foto’s gemaakt. Bij deze vorm van fotografie zit je heel dicht op het onderwerp. Er zijn dingen die je met het blote oog niet ziet en daardoor als zodanig ook in eerste instantie niet herkent.

Karel Maaswinkel laat een serie foto’s zien van zijn rondreis over de Indonesische eilanden   Java, Sumatra en Bali.

Harry Mulder exposeert 8 foto’s. Harry fotografeert graag woeste wolkenpartijen, storm en donkere luchten. Ook laat hij beelden zien die minder dramatisch zijn.

Bondsfotowedstrijd 2019. Een landelijke wedstrijd waaraan 164 clubs meededen. Elke club leverde 10 foto’s in. De 10 foto’s van de leden van “De Iris” scoorden een gedeelde 42e plaats. Met een goed gevoel exposeren we nu de foto’s in het St Jansdal. 

22 leden van “De Iris” laten elk met één foto ( vrij onderwerp ) een voor hen interessante afbeelding zien.

Belangstelling voor de fotoclub? Kijk op de site: www.afvdeirisharderwijk.nl