Eerste clubavond op 8 juni

Goed nieuws, want in juni mag de Roef weer open en we kunnen dus weer een clubavond houden. Wij hebben besloten om maandag 8 juni een clubavond te houden. Dit zal hoogst waarschijnlijk de laatste clubavond voor de zomerstop zijn.

Twee maanden geleden hebben wij helaas moeten besluiten de clubavonden tijdelijk af te gelasten. Helaas heeft dit langer geduurd dan verwacht. In de tussentijd heeft de activiteitencommissie met nieuwbrieven en opdrachten geprobeerd om binding met de leden te houden.

De Roef mag maar 30 personen incl. personeel ontvangen en er zijn meerdere huurders die ook graag in juni weer willen beginnen. Door gebruik te mogen maken van de grootste zaal kan de 1,5 m gewaarborgd worden. Iedereen heeft een eigen tafel en stoel, maar daarnaast verwachten wij ook dat jullie je eigen verantwoording hierin nemen. De pauze zal ook in deze zaal plaats vinden. Het zal wel even vreemd zijn, maar dan zien we elkaar tenminste nog een keer voor de zomer. (Voor aanmelden: zie mail 16-5-2020).

Prev Algemene Ledenvergadering
Next Overlijden Hans Schraders

Leave a comment

error: Content is protected !!